Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κρηστώνη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 34 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 05:50
Τελευταία αναχώρηση: 18:45
Απόσταση 36km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κρηστώνη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κρηστώνη και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κρηστώνη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κιλκίς.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Κρηστώνη

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κρηστώνη από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κρηστώνη με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 34 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κρηστώνη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 33 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:02, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 18:02.