Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καρδίτσα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 11:27
Τελευταία αναχώρηση: 19:42
Απόσταση 95km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λεπτοκαρυά και Καρδίτσα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λεπτοκαρυά και Καρδίτσα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό Λεπτοκαρυά, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Καρδίτσα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 19 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 1 hour and 15 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 11:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:06.