Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 11 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 06:23
Τελευταία αναχώρηση: 20:32
Απόσταση 64km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λεπτοκαρυά και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Τιμή εισιτηρίου Λεπτοκαρυά - Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λεπτοκαρυά και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Τα τρένα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λεπτοκαρυά και να φτάνουν στον σταθμό Αλεξάνδρεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από την πόλη Λεπτοκαρυά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λεπτοκαρυά προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία φεύγει στις 06:05, ενώ το τελευταίο στις 11:07. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 51 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε 58 minutes.