Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Έδεσσα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 06:23
Τελευταία αναχώρηση: 20:32
Απόσταση 93km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λεπτοκαρυά και Έδεσσα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Έδεσσα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Έδεσσα από τον σταθμό Λεπτοκαρυά, το οποίο φτάνει στον σταθμό Εδεσσα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 10 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λεπτοκαρυά προς Έδεσσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 3 hours and 58 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 49 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 19:06.