Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 30 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 08:39
Τελευταία αναχώρηση 20:22
απόσταση 49 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λεπτοκαρυά και Λάρισα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 30 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 30 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 08:39, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:22.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λεπτοκαρυά και Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λεπτοκαρυά and Leptokarya και να φτάνουν στον σταθμό Λάρισα and Larissa.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λεπτοκαρυά και Λάρισα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Λάρισα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4.5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4.5 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λάρισα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 4.5 για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα από την πόλη Λεπτοκαρυά κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 4.5 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.