• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αυλώνα Starting from ∞ €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αυλώνα

Ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Αυλώνα με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αθήνα προς Αυλώνα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αθήνα προς Αυλώνα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Αθήνα προς το Αυλώνα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 35 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 100
Πρώτη αναχώρηση 07:46
Τελευταία αναχώρηση 00:51
απόσταση 30 km

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Αυλώνα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Περισσότερα
Αύριο
Περισσότερα
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
101
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Αθήνα - Αυλώνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 48 λεπτά
Αθήνα - Αυλώνα
07:46 - 08:34
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 52 λεπτά
Αθήνα - Αγ. Θωμάς
07:46 - 08:38
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 38 λεπτά
Ρουφ - Αυλώνα
07:56 - 09:34
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 42 λεπτά
Ρουφ - Αγ. Θωμάς
07:56 - 09:38
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αθήνα - Αυλώνα
08:44 - 09:34
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 54 λεπτά
Αθήνα - Αγ. Θωμάς
08:44 - 09:38
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 42 λεπτά
Ρουφ - Αγ. Θωμάς
08:56 - 10:38

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Αθήνα προς Αυλώνα με τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Αθήνα και Αυλώνα συνήθως χρειάζεται 1 ω 34 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 31 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Αθήνα προς Αυλώνα θα χρειαστείτε 43 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αυλώνα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αθήνα προς Αυλώνα;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αθήνα είναι στις 07:46 και η τελευταία στις 00:51. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αυλώνα μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Αθήνα προς Αυλώνα;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Αθήνα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Athens, Αθήνα and Ρουφ. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Agios Thomas, Avlona, Αυλώνα and Αγ. Θωμάς σε Αυλώνα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Αθήνα ή στο Αυλώνα ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Αθήνα προς Αυλώνα υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 101 καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αυλώνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 104 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 23 αναχωρήσεις από Αθήνα που πηγαίνουν απευθείας Αυλώνα. Υπάρχουν 78 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.