Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 57 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 08:35
Τελευταία αναχώρηση 20:19
απόσταση 71 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λιτόχωρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Λιτόχωρο φεύγει στις 10:30, ενώ το τελευταίο στις 20:19. Το ταξίδι διαρκεί 57 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λιτόχωρο σε 57 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Thessaloniki and Θεσσαλονίκη και θα αφιχθούν στον σταθμό Litochoro and Λιτόχωρο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λιτόχωρο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Λιτόχωρο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 4, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.