Βρείτε τρένο από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αγία Μαρίνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 27 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 05:15
Τελευταία αναχώρηση: 22:15
Απόσταση 18km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σταυρός και Αγία Μαρίνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα

Τρένα από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σταυρός και Αγία Μαρίνα

Τα τρένα προς Αγία Μαρίνα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λειανοκλάδι και να φτάνουν στον σταθμό Αγ. Μαρίνα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 8 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σταυρός προς Αγία Μαρίνα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 27 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αγία Μαρίνα σε 27 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σταυρός στις 05:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:05.