Βρείτε τρένο από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 22 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 08:52
Τελευταία αναχώρηση 21:52
απόσταση 29 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Οινόφυτα και Μεταμόρφωση.

Τρένα από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Μεταμόρφωση φεύγει στις 08:52, ενώ το τελευταίο στις 21:52. Για να φτάσετε από την πόλη Οινόφυτα στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο, θα χρειαστείτε 1 ω 22 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση αναχωρούν από Οινόφυτα από τον σταθμό Οινόφυτα και φτάνουν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση

Αν επιθυμείτε να πάτε από Οινόφυτα προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 10. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 10 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Μεταμόρφωση από την πόλη Οινόφυτα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 10. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 10, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.