Βρείτε τρένο από Κράθι προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 44 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 10:57
Τελευταία αναχώρηση 10:57
απόσταση 125 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κράθι προς Μεταμόρφωση στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κράθι προς Μεταμόρφωση με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κράθι προς Μεταμόρφωση

Θέλετε να ταξιδέψετε από Κράθι προς Μεταμόρφωση με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κράθι και Μεταμόρφωση.

Τρένα από Κράθι προς Μεταμόρφωση

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κράθι προς Μεταμόρφωση και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Μεταμόρφωση φεύγει στις 10:57, ενώ το τελευταίο στις 10:57. Για να φτάσετε από την πόλη Κράθι στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο, θα χρειαστείτε 1 ω 44 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κράθι και Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ακράτα-Κράθιο και θα αφιχθούν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κράθι και Μεταμόρφωση, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κράθι προς Μεταμόρφωση με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κράθι προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Μεταμόρφωση από την πόλη Κράθι, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..