Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 32
Πρώτη αναχώρηση 07:52
Τελευταία αναχώρηση 23:52
απόσταση 14 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Μεταμόρφωση.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Μεταμόρφωση σε 22 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 34 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Μεταμόρφωση είναι στις 07:52, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 23:52.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Μεταμόρφωση

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Μεταμόρφωση από τον σταθμό Ρέντη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Μεταμόρφωση, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 32. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 17 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 15 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 32 για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 17 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.