Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 55 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 11:46
Τελευταία αναχώρηση 21:46
απόσταση 75 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση

Το πρώτο τρένο προς Μεταμόρφωση φεύγει στις 11:46, ενώ το τελευταίο στις 21:46. Για να φτάσετε από την πόλη Κόρινθος στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο, θα χρειαστείτε 55 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Κόρινθος - Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κόρινθος και να φτάνουν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κόρινθος και Μεταμόρφωση, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 3 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 3, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.