Βρείτε τρένο από Κορινός προς Βέροια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 53 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 09:41
Τελευταία αναχώρηση 10:20
απόσταση 40 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κορινός προς Βέροια στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Βέροια. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Κορινός προς Βέροια, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κορινός προς Βέροια

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κορινός και Βέροια.

Τρένα από Κορινός προς Βέροια

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κορινός προς Βέροια με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 53 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βέροια σε 53 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κορινός στις 09:41, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 10:20.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Κορινός - Βέροια

Τα τρένα προς Βέροια θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κορινός και θα αφιχθούν στον σταθμό Βέροια.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κορινός και Βέροια, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κορινός προς Βέροια: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Βέροια από την πόλη Κορινός. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βέροια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κορινός προς Βέροια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 3 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.