Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:21
Τελευταία αναχώρηση 16:56
απόσταση 23 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 13 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βέροια σε 13 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στις 10:21, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:56.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Βέροια

Τα τρένα προς Βέροια θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αλεξάνδρεια και θα αφιχθούν στον σταθμό Βέροια.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βέροια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βέροια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Βέροια από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.