• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Φέρες προς Ορεστιάδα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Φέρες προς Ορεστιάδα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Φέρες προς Ορεστιάδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Φέρες και Ορεστιάδα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 25 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:06
Τελευταία αναχώρηση 18:35
απόσταση 74 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 25 λεπτά
Φέρρες - Ορεστιάδα
12:06 - 13:31
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 25 λεπτά
Φέρρες - Ορεστιάδα
18:35 - 20:00

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Φέρες προς Ορεστιάδα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Ορεστιάδα φεύγει στις 12:06, ενώ το τελευταίο στις 18:35. Για να φτάσετε από την πόλη Φέρες στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, θα χρειαστείτε 1 ω 25 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ορεστιάδα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Φέρρες και να φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Φέρες και Ορεστιάδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φέρες προς Ορεστιάδα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Φέρες προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Φέρες προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Φέρρες

Σταθμοί προορισμού

Ορεστιάδα
Logo

Σχετικά με εμάς