Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο

Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε Λιτόχωρο από τρένου

Το ταξίδι από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο με τρένου είναι 58,74 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 27 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:59 π.μ. και την τελευταία στο 7:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε Λιτόχωρο με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 27 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
Πρώτη Αναχώρηση8:59 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:00 μ.μ.
Απόσταση58,74 χλμ.
ΑναχώρησηΑλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
ΆφιξηΛιτόχωρο
TransportistasHellenic

Ταξιδεύοντας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο;

Όταν ταξιδεύετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου . Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως , αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου . Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο διαρκεί περίπου 58,74 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 2 ώ. 27 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η διαδρομή από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο καλύπτει μια απόσταση 58,74 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 2 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 2 ώ. 6 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:59 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 7:00 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:59 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 7:00 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Λιτόχωρο στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 3 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιτόχωρο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στο Λιτόχωρο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία - Λιτόχωρο μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λιτόχωρο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λιτόχωρο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
4.11kg
Λεωφορείο
4.41kg
Πτήση
11.75kg
Αυτοκίνητο
9.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο είναι 4.11kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο θα εξοικονομήσετε 7.64kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 5.29kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο από τρένου;
Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο είναι 58,74 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο;
Το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως το Λιτόχωρο είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 6 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε Λιτόχωρο;
Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο;
Το παλαιότερο τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο αναχωρεί στο 8:59 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο αναχωρεί στο 7:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο είναι 2 ώ. 6 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιτόχωρο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιτόχωρο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στο Λιτόχωρο δημιουργεί εκπομπές CO2 4.11kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Διεθνή δρομολόγια από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Κύριες διαδρομές προς Λιτόχωρο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές