Βρείτε τρένο από Βόλος προς Λιτόχωρο

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 06:00
Τελευταία αναχώρηση: 23:40
Απόσταση 91km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Βόλος προς Λιτόχωρο στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λιτόχωρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Βόλος προς Λιτόχωρο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Βόλος προς Λιτόχωρο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Βόλος προς Λιτόχωρο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Βόλος προς Λιτόχωρο

Τρένα από Βόλος προς Λιτόχωρο


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Βόλος προς Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Βόλος και θα αφιχθούν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βόλος προς Λιτόχωρο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Βόλος προς Λιτόχωρο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Βόλος προς Λιτόχωρο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 2 hours and 45 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 28 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Βόλος στις 23:05.