Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λιτόχωρο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:23
Τελευταία αναχώρηση: 22:32
Απόσταση 7km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Λιτόχωρο

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο αναχωρούν από Λεπτοκαρυά από τον σταθμό Λεπτοκαρυά και φτάνουν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λιτόχωρο από την πόλη Λεπτοκαρυά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 8. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 8 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λεπτοκαρυά προς Λιτόχωρο;

Χρειάζεται χρόνος 5 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 5 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 15:06.