Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,40€
Διάρκεια ταξιδιού 10 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 21:30
Απόσταση 19km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κατερίνη προς Λιτόχωρο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Λιτόχωρο

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με 1,40 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Λιτόχωρο κοστίζουν 1,40 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Κατερίνη προς Λιτόχωρο


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κατερίνη και Λιτόχωρο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κατερίνη και Λιτόχωρο

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λιτόχωρο από τον σταθμό Κατερίνη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κατερίνη προς Λιτόχωρο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λιτόχωρο από την πόλη Κατερίνη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 11. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λιτόχωρο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λιτόχωρο φεύγει στις 12:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λιτόχωρο σε 8 minutes.