Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 21:30
Απόσταση 19km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κατερίνη προς Λιτόχωρο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κατερίνη προς Λιτόχωρο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Λιτόχωρο

Τιμή εισιτηρίου Κατερίνη - Λιτόχωρο κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Κατερίνη προς Λιτόχωρο


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κατερίνη και Λιτόχωρο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κατερίνη και Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κατερίνη και θα αφιχθούν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 11 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κατερίνη προς Λιτόχωρο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 8 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 8 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 12:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κατερίνη στις 21:01.