Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 08:03
Τελευταία αναχώρηση 20:13
απόσταση 110 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λάρισα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 ω 19 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 13 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:03, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στις 20:13.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λάρισα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λάρισα από τον σταθμό Αλεξάνδρεια, το οποίο φτάνει στον σταθμό Larissa.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λάρισα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Λάρισα από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λάρισα από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.