• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Τρίκαλα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Τρίκαλα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Τρίκαλα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:25
Τελευταία αναχώρηση 21:13
απόσταση 132 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 34 λεπτά
Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα
15:25 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 26 λεπτά
Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα
21:13 - 00:39

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 5 ω κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 3 ω 26 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 15:25, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στις 21:13.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Τρίκαλα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τον σταθμό Αλεξάνδρεια και φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Τρίκαλα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.

Σταθμοί αναχώρησης

Αλεξάνδρεια

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς