Βρείτε τρένο από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ξάνθη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 17,90€
Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 05:12
Τελευταία αναχώρηση: 11:31
Απόσταση 236km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Ξάνθη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη με 17,90 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Ξάνθη κοστίζουν 19,80 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ξάνθη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Επισκοπή Νάουσας και να φτάνουν στον σταθμό Ξάνθη.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Επισκοπή Νάουσας προς Ξάνθη;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ξάνθη φεύγει στις 05:09, ενώ το τελευταίο στις 11:09. Το ταξίδι διαρκεί 9 hours and 53 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ξάνθη σε 7 hours and 10 minutes.