Βρείτε τρένο από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:22
Τελευταία αναχώρηση: 23:04
Απόσταση 122km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κάτω Τιθορέα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα

Τρένα από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Παλλήνη και Κάτω Τιθορέα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κάτω Τιθορέα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κάτω Τιθορέα από τον σταθμό Παλλήνη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Τιθορέα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Παλλήνη προς Κάτω Τιθορέα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα από την πόλη Παλλήνη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 18. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κάτω Τιθορέα φεύγει στις 07:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 55 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κάτω Τιθορέα σε 2 hours and 38 minutes.