• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βόλος

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία - Βόλος.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 14 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:25
Τελευταία αναχώρηση 20:13
απόσταση 147 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 8 λεπτά
Αλεξάνδρεια - Βόλος
14:25 - 17:33
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 20 λεπτά
Αλεξάνδρεια - Βόλος
20:13 - 01:33

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 14 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 3 ω 8 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στις 15:25, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:13.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Βόλος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τον σταθμό Αλεξάνδρεια και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..

Σταθμοί αναχώρησης

Αλεξάνδρεια

Σταθμοί προορισμού

Βόλος
Logo

Σχετικά με εμάς