Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κατερίνη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 9 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 05:49
Τελευταία αναχώρηση: 21:54
Απόσταση 40km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Κατερίνη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Κατερίνη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αλεξάνδρεια και να φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κατερίνη φεύγει στις 05:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 53 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 36 minutes.