Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 48 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:25
Τελευταία αναχώρηση 21:13
απόσταση 40 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 48 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 33 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 15:25, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στις 21:13.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη από τον σταθμό Αλεξάνδρεια, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κατερίνη.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Κατερίνη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Κατερίνη από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Κατερίνη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.