Βρείτε τρένο από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 10,40€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 41 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 03:53
Τελευταία αναχώρηση: 22:00
Απόσταση 159km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Palaeofarsalos και Θεσσαλονίκη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη με 10,40 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 15,35 €.

Τρένα από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Palaeofarsalos και Θεσσαλονίκη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θεσσαλονίκη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Παλαιοφάρσαλος και θα αφιχθούν στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Palaeofarsalos προς Θεσσαλονίκη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 9 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Θεσσαλονίκη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 1 hour and 41 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 54 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Θεσσαλονίκη είναι στις 03:09, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Palaeofarsalos στις 20:09.