Βρείτε τρένο από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 2 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 11:07
Τελευταία αναχώρηση 22:59
απόσταση 182 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Palaeofarsalos και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 11:07, ενώ το τελευταίο στις 22:59. Το ταξίδι διαρκεί 3 ω 2 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 2 ω 48 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Palaeofarsalos από τον σταθμό Παλαιοφάρσαλος και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Palaeofarsalos προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 6. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 6 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Palaeofarsalos, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 6. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 6 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..