Βρείτε τρένο από Κορινός προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 45 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:03
Τελευταία αναχώρηση 19:58
απόσταση 120 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κορινός προς Καρδίτσα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κορινός προς Καρδίτσα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κορινός προς Καρδίτσα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κορινός και Καρδίτσα.

Τρένα από Κορινός προς Καρδίτσα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κορινός προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 45 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 1 ω 41 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κορινός στις 12:03, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:58.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κορινός από τον σταθμό Κορινός και φτάνουν στον σταθμό Καρδίτσα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κορινός προς Καρδίτσα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κορινός προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κορινός προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.