Βρείτε τρένο από Βέροια προς Κορινός

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:09
Τελευταία αναχώρηση 20:57
απόσταση 40 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Βέροια προς Κορινός στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Βέροια προς Κορινός: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Κορινός με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Βέροια προς Κορινός

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κορινός και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κορινός σε 1 ω 33 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 ω 34 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κορινός είναι στις 15:09, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βέροια στις 20:57.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κορινός και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κορινός αναχωρούν από Βέροια από τον σταθμό Βέροια και φτάνουν στον σταθμό Κορινός.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βέροια προς Κορινός

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βέροια προς Κορινός με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κορινός την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κορινός από την πόλη Βέροια, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.