Βρείτε τρένο από Κορινός προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 1 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 06:52
Τελευταία αναχώρηση: 13:44
Απόσταση 254km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κορινός προς Κομοτηνή

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κορινός προς Κομοτηνή με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κορινός και Κομοτηνή.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κορινός προς Κομοτηνή

Τρένα από Κορινός προς Κομοτηνή


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κομοτηνή

Τα τρένα προς Κομοτηνή αναχωρούν από Κορινός από τον σταθμό Κορινός και φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κορινός προς Κομοτηνή

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κορινός προς Κομοτηνή με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κορινός προς Κομοτηνή και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 11 hours and 20 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κομοτηνή σε 7 hours and 40 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κορινός στις 06:09, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 13:09.