Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 14 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:14
Τελευταία αναχώρηση 23:14
απόσταση 65 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κόρινθος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κόρινθος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Κόρινθος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Πότε φεύγουν τα τρένα για Άγιος Ιωάννης Ρέντης και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 14 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης σε 1 ω 14 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 08:14, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:14.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κόρινθος και θα αφιχθούν στον σταθμό Ρέντη.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κόρινθος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 18 για να φθάσετε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης από την πόλη Κόρινθος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 17 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 18 για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης από την πόλη Κόρινθος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 17 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.