Βρείτε τρένο από Κορινός προς Έδεσσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 09:41
Τελευταία αναχώρηση 14:58
απόσταση 71 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κορινός προς Έδεσσα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Έδεσσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Κορινός προς Έδεσσα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Κορινός προς Έδεσσα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Κορινός προς Έδεσσα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Έδεσσα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 3 ω 52 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 29 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:41, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κορινός στις 14:58.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κορινός και Έδεσσα

Τα τρένα προς Έδεσσα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κορινός και θα αφιχθούν στον σταθμό Εδεσσα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κορινός και Έδεσσα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κορινός προς Έδεσσα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 4 για να φθάσετε στην πόλη Έδεσσα από την πόλη Κορινός. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 4 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Έδεσσα από την πόλη Κορινός, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 4. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 4 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..