Βρείτε τρένο από Στυλίδα προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 5,10€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 40
Πρώτη αναχώρηση: 06:07
Τελευταία αναχώρηση: 19:00
Απόσταση 142km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Στυλίδα προς Αθήνα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Στυλίδα προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Στυλίδα προς Αθήνα

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Στυλίδα προς Αθήνα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Στυλίδα προς Αθήνα κοστίζουν 14,45 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 5,10 €.

Τρένα από Στυλίδα προς Αθήνα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Στυλίδα και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Στυλίδα και Αθήνα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Στυλίδα από τον σταθμό Στυλίδα or Βασιλική και φτάνουν στον σταθμό Κηφισσός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Στυλίδα προς Αθήνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 30 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Στυλίδα προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 30 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Στυλίδα προς Αθήνα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 1 hour and 33 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 42 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αθήνα είναι στις 06:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Στυλίδα στις 15:06.