Τρένο Αθήνα - Κάτω Τιθορέα τιμές από 16,90€

Ξεκίνα από
16,90€
Ανακαλύπτω

Αθήνα σε Κάτω Τιθορέα από τρένου

Το ταξίδι από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα με τρένου είναι 112,0 km και διαρκεί 1 ω 41 λεπτά. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:59 και την τελευταία στο 18:59. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Κάτω Τιθορέα με τρένου για μόλις 16,90€ ή έως και 16,90€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 16,90€.

Καλύτερη τιμή 16,90€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 41 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 16,90€
Υψηλότερη Τιμή 16,90€
Πρώτη Αναχώρηση 07:59
Τελευταία Αναχώρηση 18:59
Απόσταση 112,0 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Κάτω Τιθορέα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα

  Sep 29
  16,90€
  23°
  Sep 30
  16,90€
  23°
  Oct 01
  16,90€
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  16,90€
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
23°

Μεταβείτε από Αθήνα προς Κάτω Τιθορέα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κάτω Τιθορέα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Αθήνα προς Κάτω Τιθορέα με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κάτω Τιθορέα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 16,45€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 16€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα

 
Sep 29
Παρασκευή
23°
16,90€
Sep 30
Σάββατο
23°
16,90€
Oct 01
Κυριακή
24°
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
23°
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
22°
16,90€
Oct 04
Τετάρτη
22°
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
23°
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αθήνα στο Κάτω Τιθορέα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 14€ έως 17€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 19% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αθήνα - Κάτω Τιθορέα μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κάτω Τιθορέα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κάτω Τιθορέα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.8kg
Λεωφορείο
5.6kg
Πτήση
222.0kg
Αυτοκίνητο
21.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα είναι 0.8kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα θα εξοικονομήσετε 221.2kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 4.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 20.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα είναι 16,90€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 16,90€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αθήνα προς Κάτω Τιθορέα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα είναι 16,90€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα από τρένου;
Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα είναι 112,0 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα;
Το Αθήνα έως το Κάτω Τιθορέα είναι κατά μέσο όρο 2 ω 28 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 41 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Το Αθήνα έως το Κάτω Τιθορέα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αθήνα σε Κάτω Τιθορέα;
Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Το παλαιότερο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα αναχωρεί στο 07:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα αναχωρεί στο 18:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 16,90€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αθήνα στο Κάτω Τιθορέα;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αθήνα για να μεταβείτε στο Κάτω Τιθορέα. Μπορείτε να πάτε από Κηφισσός and Αθήνα και μπορείτε να φτάσετε στο Τιθορέα.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αθήνα σε Κάτω Τιθορέα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα είναι 1 ω 41 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αθήνα και Κάτω Τιθορέα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Κάτω Τιθορέα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αθήνα στο Κάτω Τιθορέα δημιουργεί εκπομπές CO2 0.8kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αθήνα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αθήνα

Άλλοι προορισμοί από Αθήνα

Κύριες διαδρομές προς Κάτω Τιθορέα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές