Βρείτε τρένο από Στυλίδα προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 11,80€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 25 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 14
Πρώτη αναχώρηση: 06:07
Τελευταία αναχώρηση: 19:00
Απόσταση 82km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Στυλίδα προς Λάρισα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λάρισα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Στυλίδα προς Λάρισα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Στυλίδα προς Λάρισα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Στυλίδα προς Λάρισα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Στυλίδα προς Λάρισα

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Στυλίδα προς Λάρισα από 11,80 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 13,60 €.

Τρένα από Στυλίδα προς Λάρισα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Στυλίδα και Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Στυλίδα or Βασιλική και να φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Στυλίδα προς Λάρισα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 14 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Στυλίδα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 14 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λάρισα φεύγει στις 11:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 14 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 2 hours and 20 minutes.