Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Χαλκίδα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 50 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:20
Απόσταση 48km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Χαλκίδα.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Χαλκίδα

Τιμή εισιτηρίου Ηράκλειο, Αττική - Χαλκίδα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Χαλκίδα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα

Τα τρένα προς Χαλκίδα αναχωρούν από Ηράκλειο, Αττική από τον σταθμό Ηράκλειο και φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Ηράκλειο, Αττική, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 16. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ηράκλειο, Αττική προς Χαλκίδα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Χαλκίδα σε 2 hours and 34 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 44 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Χαλκίδα είναι στις 06:09, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Ηράκλειο, Αττική στις 21:06.