Τρένο Κορνοφωλιά - Λαγυνά τιμές από 1,00 €

Ξεκίνα από
1,00 €

Κορνοφωλιά σε Λαγυνά από τρένου

Το ταξίδι από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά με τρένου είναι 8,03 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 7 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:35 μ.μ. και την τελευταία στο 10:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κορνοφωλιά σε Λαγυνά με τρένου για μόλις 1,00 € ή έως και 1,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 1,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ1,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 7 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ1,00 €
Υψηλότερη Τιμή1,00 €
Πρώτη Αναχώρηση10:35 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:35 μ.μ.
Απόσταση8,03 χλμ.
ΑναχώρησηΚορνοφωλιά
ΆφιξηΛαγυνά
TransportistasHellenic

Το ταξίδι σας από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά θα κοστίσει 1,00 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 1,00 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 1,00 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά με το τρένο;

Η απόσταση μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά είναι περίπου 8,03 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 0 ώ. 7 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Η διαδρομή από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά καλύπτει μια απόσταση 8,03 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 0 ώ. 7 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 0 ώ. 7 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 10:35 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 10:35 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 10:35 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 10:35 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Κορνοφωλιά για Λαγυνά;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Κορνοφωλιά χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Λαγυνά. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Κορνοφωλιά ή στο Λαγυνά ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 1 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 απευθείας συνδέσεις από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κορνοφωλιά στο Λαγυνά.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κορνοφωλιά - Λαγυνά μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λαγυνά με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λαγυνά με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Κορνοφωλιά έως Λαγυνά Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.56kg
Λεωφορείο
0.6kg
Πτήση
1.61kg
Αυτοκίνητο
1.28kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κορνοφωλιά έως Λαγυνά με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά είναι 0.56kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά θα εξοικονομήσετε 1.05kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.04kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 0.72kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά είναι 1,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 1,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κορνοφωλιά προς Λαγυνά;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά είναι 1,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά από τρένου;
Κορνοφωλιά έως Λαγυνά είναι 8,03 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά;
Το Κορνοφωλιά έως το Λαγυνά είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 7 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 7 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κορνοφωλιά σε Λαγυνά;
Κορνοφωλιά έως Λαγυνά έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά;
Το παλαιότερο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά αναχωρεί στο 10:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά αναχωρεί στο 10:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 1,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κορνοφωλιά σε Λαγυνά;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κορνοφωλιά έως Λαγυνά από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά είναι 0 ώ. 7 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κορνοφωλιά έως Λαγυνά;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κορνοφωλιά και Λαγυνά.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κορνοφωλιά έως Λαγυνά από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κορνοφωλιά στο Λαγυνά δημιουργεί εκπομπές CO2 0.56kg.

Τάσεις διαδρομές

Κύριες διαδρομές προς Λαγυνά

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές