Βρείτε τρένο από Σουφλί προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 36 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 09:31
Τελευταία αναχώρηση 15:13
απόσταση 75 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σουφλί προς Κομοτηνή στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σουφλί προς Κομοτηνή

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σουφλί και Κομοτηνή.

Τρένα από Σουφλί προς Κομοτηνή

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Σουφλί προς Κομοτηνή με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 5 ω 36 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 ω 45 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:31, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σουφλί στις 15:13.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κομοτηνή

Τα τρένα προς Κομοτηνή μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Σουφλι και να φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σουφλί και Κομοτηνή είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σουφλί προς Κομοτηνή με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σουφλί προς Κομοτηνή με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κομοτηνή από την πόλη Σουφλί, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.