• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Ορεστιάδα προς Λαγυνά

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λαγυνά

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ορεστιάδα προς Λαγυνά στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Ορεστιάδα προς Λαγυνά: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Λαγυνά με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 2 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:19
Τελευταία αναχώρηση 22:37
απόσταση 50 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 1 λεπτά
Ορεστιάδα - Λαγυνά
15:19 - 16:20
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 4 λεπτά
Ορεστιάδα - Λαγυνά
22:37 - 23:41

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ορεστιάδα προς Λαγυνά με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 2 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λαγυνά σε 1 ω 1 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ορεστιάδα στις 15:19, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:37.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λαγυνά και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Λαγυνά αναχωρούν από Ορεστιάδα από τον σταθμό Ορεστιάδα και φτάνουν στον σταθμό Λαγυνά.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ορεστιάδα προς Λαγυνά με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ορεστιάδα προς Λαγυνά με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Λαγυνά από την πόλη Ορεστιάδα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Ορεστιάδα

Σταθμοί προορισμού

Λαγυνά
Logo

Σχετικά με εμάς