Βρείτε τρένο από Πύθιον προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 13:15
Τελευταία αναχώρηση 19:46
απόσταση 15 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Πύθιον προς Ορεστιάδα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Πύθιον προς Ορεστιάδα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Πύθιον και Ορεστιάδα.

Τρένα από Πύθιον προς Ορεστιάδα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ορεστιάδα σε 14 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 15 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ορεστιάδα είναι στις 13:15, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Πύθιον στις 19:46.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ορεστιάδα αναχωρούν από Πύθιον από τον σταθμό Πύθιο Διδυμοτείχου and Πύθιον και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Πύθιον προς Ορεστιάδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Πύθιον προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 4 για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα από την πόλη Πύθιον κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 4 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.