• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέα Φιλαδέλφεια

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Νέα Φιλαδέλφεια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 4 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 10:46
Τελευταία αναχώρηση 13:07
απόσταση 295 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 14 λεπτά
Διακοφτό - Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας
10:46 - 22:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 10 ω 5 λεπτά
Διακοφτό - Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας
11:55 - 22:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 53 λεπτά
Διακοφτό - Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας
13:07 - 22:00

Πότε φεύγουν τα τρένα για Νέα Φιλαδέλφεια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 ω 4 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Νέα Φιλαδέλφεια σε 8 ω 53 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Διακοπτό στις 10:46, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 13:07.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια

Τα τρένα προς Νέα Φιλαδέλφεια αναχωρούν από Διακοπτό από τον σταθμό Διακοφτό και φτάνουν στον σταθμό Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Νέα Φιλαδέλφεια από την πόλη Διακοπτό. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Διακοπτό προς Νέα Φιλαδέλφεια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Σταθμοί αναχώρησης

Διακοφτό

Σταθμοί προορισμού

Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας
Logo

Σχετικά με εμάς