• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ξάνθη

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σταθμός Αγγιστης και Ξάνθη.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 24 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 12:22
Τελευταία αναχώρηση 12:22
απόσταση 81 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 24 λεπτά
Λευκοθέα Αλιστράτης - Ξάνθη
12:22 - 15:46

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη

Το πρώτο τρένο προς Ξάνθη φεύγει στις 12:22, ενώ το τελευταίο στις 12:22. Για να φτάσετε από την πόλη Σταθμός Αγγιστης στην πόλη Ξάνθη με τρένο, θα χρειαστείτε 3 ω 24 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σταθμός Αγγιστης και Ξάνθη

Τα τρένα προς Ξάνθη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λευκοθέα Αλιστράτης και να φτάνουν στον σταθμό Ξάνθη.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Ξάνθη από την πόλη Σταθμός Αγγιστης. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ξάνθη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη με τρένο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σταθμός Αγγιστης προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Σταθμοί αναχώρησης

Λευκοθέα Αλιστράτης

Σταθμοί προορισμού

Ξάνθη
Logo

Σχετικά με εμάς