• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Λάβαρα προς Ορεστιάδα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάβαρα προς Ορεστιάδα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λάβαρα προς Ορεστιάδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Λάβαρα προς Ορεστιάδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 43 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:50
Τελευταία αναχώρηση 18:14
απόσταση 29 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 41 λεπτά
Λάβαρα - Ορεστιάδα
11:50 - 12:31
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 46 λεπτά
Λάβαρα - Ορεστιάδα
18:14 - 19:00

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ορεστιάδα φεύγει στις 12:50, ενώ το τελευταίο στις 18:14. Το ταξίδι διαρκεί 43 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ορεστιάδα σε 41 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λάβαρα προς Ορεστιάδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα από τον σταθμό Λάβαρα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ορεστιάδα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λάβαρα και Ορεστιάδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λάβαρα προς Ορεστιάδα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λάβαρα προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λάβαρα προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Λάβαρα

Σταθμοί προορισμού

Ορεστιάδα
Logo

Σχετικά με εμάς