Βρείτε τρένο από Ρήγιο προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:20
Τελευταία αναχώρηση 19:49
απόσταση 13 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ρήγιο προς Ορεστιάδα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Ρήγιο προς Ορεστιάδα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Ρήγιο προς Ορεστιάδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Ρήγιο και Ορεστιάδα.

Τρένα από Ρήγιο προς Ορεστιάδα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ορεστιάδα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς Ορεστιάδα φεύγει στις 13:20, ενώ το τελευταίο στις 19:49. Για να φτάσετε από την πόλη Ρήγιο στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, θα χρειαστείτε 11 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ρήγιο προς Ορεστιάδα

Τα τρένα προς Ορεστιάδα αναχωρούν από Ρήγιο από τον σταθμό Ρήγιον και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ρήγιο και Ορεστιάδα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ρήγιο προς Ορεστιάδα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ρήγιο προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ρήγιο προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.