• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Θούριον προς Ορεστιάδα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θούριον προς Ορεστιάδα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θούριον προς Ορεστιάδα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θούριον και Ορεστιάδα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:25
Τελευταία αναχώρηση 13:25
απόσταση 8 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 λεπτά
Θούριο - Ορεστιάδα
13:25 - 13:31

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θούριον προς Ορεστιάδα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Ορεστιάδα φεύγει στις 13:25, ενώ το τελευταίο στις 13:25. Για να φτάσετε από την πόλη Θούριον στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, θα χρειαστείτε 6 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα από τον σταθμό Θούριο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ορεστιάδα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θούριον προς Ορεστιάδα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θούριον προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θούριον προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Θούριο

Σταθμοί προορισμού

Ορεστιάδα
Logo

Σχετικά με εμάς