Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Οινόφυτα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 47 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 17
Πρώτη αναχώρηση 08:14
Τελευταία αναχώρηση 23:39
απόσταση 75 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κόρινθος προς Οινόφυτα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κόρινθος προς Οινόφυτα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Κόρινθος προς Οινόφυτα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κόρινθος και Οινόφυτα.

Τρένα από Κόρινθος προς Οινόφυτα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κόρινθος προς Οινόφυτα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 2 ω 47 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Οινόφυτα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 ω 3 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:14, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 23:39.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Οινόφυτα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κόρινθος από τον σταθμό Κόρινθος και φτάνουν στον σταθμό Οινόφυτα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Οινόφυτα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 17 για να φθάσετε στην πόλη Οινόφυτα από την πόλη Κόρινθος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 17 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Οινόφυτα από την πόλη Κόρινθος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 17. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 17 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..