Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 41 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση 09:38
Τελευταία αναχώρηση 20:38
απόσταση 210 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Μεταμόρφωση προς Λάρισα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Μεταμόρφωση προς Λάρισα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Μεταμόρφωση προς Λάρισα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεταμόρφωση και Λάρισα.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Λάρισα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Μεταμόρφωση προς Λάρισα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 41 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 3 ω 41 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μεταμόρφωση στις 09:38, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:38.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Μεταμόρφωση - Λάρισα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μεταμόρφωση από τον σταθμό Μεταμόρφωση και φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μεταμόρφωση προς Λάρισα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μεταμόρφωση προς Λάρισα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 12. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 12 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λάρισα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μεταμόρφωση προς Λάρισα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 12 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.