Βρείτε τρένο από Ξινό Νερό προς Άρνισσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 24 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:45
Τελευταία αναχώρηση 19:34
απόσταση 21 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ξινό Νερό προς Άρνισσα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ξινό Νερό προς Άρνισσα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Ξινό Νερό προς Άρνισσα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Ξινό Νερό προς Άρνισσα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Ξινό Νερό προς Άρνισσα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ξινό Νερό προς Άρνισσα

Θα χρειαστείτε 24 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Άρνισσα. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ξινό Νερό στις 13:45, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:34.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Άρνισσα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Άρνισσα αναχωρούν από Ξινό Νερό από τον σταθμό Ξινό Νερό και φτάνουν στον σταθμό Άρνισσα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ξινό Νερό και Άρνισσα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ξινό Νερό προς Άρνισσα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξινό Νερό προς Άρνισσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ξινό Νερό προς Άρνισσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.