Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αχαρνές

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 49 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση: 05:14
Τελευταία αναχώρηση: 20:39
Απόσταση 73km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Κόρινθος προς Αχαρνές στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κόρινθος προς Αχαρνές με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κόρινθος προς Αχαρνές με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κόρινθος προς Αχαρνές

Τρένα από Κόρινθος προς Αχαρνές


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κόρινθος προς Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κόρινθος και να φτάνουν στον σταθμό Αχαρνές.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Αχαρνές με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Κόρινθος, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 32. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 32 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κόρινθος προς Αχαρνές με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 14 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αχαρνές σε 1 hour and 49 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 05:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 11:06.