Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση: 06:14
Τελευταία αναχώρηση: 23:14
Απόσταση 373km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κόρινθος προς Δράμα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κόρινθος προς Δράμα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κόρινθος προς Δράμα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κόρινθος και Δράμα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Κόρινθος προς Δράμα

Τρένα από Κόρινθος προς Δράμα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κόρινθος και Δράμα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Δράμα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κόρινθος από τον σταθμό Κόρινθος και φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κόρινθος προς Δράμα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Κόρινθος, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 7. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 7 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κόρινθος προς Δράμα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 14 hours and 28 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Δράμα σε 12 hours and 7 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 06:03, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:03.